Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

VCA Certificaat behalen Eindhoven

VCA Certificaat

Leren hoe je VCA certificaat in Eindhoven kan behalen? We bieden een verscheidenheid aan trainingsprogramma's die je voorbereiden op succes.

We bieden een breed scala aan cursussen, waaronder training, klassikale training, eLearning, certificeringstraining en meer.
Of u nu uw vaardigheden moet opfrissen voordat u een examen aflegt, of u wilt gewoon nieuwe technieken leren, wij hebben een programma dat is afgestemd op uw behoeften zoals.

Veiligheid uitrusting

Veiligheidsuitrusting is een essentieel onderdeel van elk werkterrein. Het helpt werknemers te beschermen tegen letsel en vermindert de kans op ongevallen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke beschermingsmiddelen omvatten items zoals veiligheidshelmen, oordopjes, brillen, handschoenen en andere uitrusting. Deze artikelen helpen blessures te voorkomen en het risico op het krijgen van ziekten te verkleinen. Ze zorgen er ook voor dat werknemers worden beschermd tegen schadelijke chemicaliën en materialen.

Ademhalingsbescherming

Ademhalingsbescherming is een essentieel onderdeel van elke bouwplaats. Het helpt werknemers te beschermen tegen het inademen van stof, dampen en andere gevaarlijke stoffen.

EHBO doos

Als u met aannemers werkt, moet u ervoor zorgen dat ze toegang hebben tot een EHBO-doos. U kunt hen helpen door er een voor hen te voorzien. Zorg ervoor dat het items bevat zoals verband, antiseptische doekjes, gaasjes, alcoholdoekjes en tape.

Brandblusser

Naast het hebben van een EHBO-doos, moet u aannemers ook voorzien van brandblussers. Deze apparaten bevatten een middel dat branden snel en veilig blust. Ze zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en online retailers.

VCA Basis - VCA VIL-VCU, VCA VOL

Met het B-VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

VCA VIL-VCU

VIL-VCU (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden
Bent u intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geeft u aan dat u weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA -gecertificeerde bedrijven.

VOL-VCA

VOL-VCA (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden):
Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

 

Het is onze missie om kwalitatief hoogstaande trainingen te geven tegen een betaalbare prijs.
Hoe kan ik meer te weten komen over VCA Basis - VCA VIL-VCU, VCA VOL.

 

Bezoek onze website op www.bhveindhoven.nl voor meer informatie over VCA Basisveiligheid? U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 06-50806987

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

Acute zorg

Acute zorg

Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

Hebben training gekregen van Training & Advies MVM
Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad
Wat hebben ze geleerd
  • reanimatie + AED
  • stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • hemostatisch verband
  • trauma zwachtel
  • waar zitten de druk punten
Dat alles wordt er op die dag gegeven.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen