Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Reanimatie AED kind herhaling

Hoe lang
2 uur
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

Reanimatie AED kind herhaling

Training & Advies MVM is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het leveren van trainingen en adviesdiensten op het gebied van reanimatie en het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED). Ze bieden een specifieke cursus aan genaamd "Reanimatie AED kind herhaling" die van vitaal belang is voor iedereen.

In dit boeiende en leerzame verhaal gaan we dieper in op de waardevolle aspecten van deze cursus en waarom deze voor iedereen belangrijk is.

Stel je voor dat je op een zonnige middag in het park wandelt. Plotseling valt er een kind neer, bewusteloos en zonder ademhaling. Je hartslag versnelt en het enige dat je wilt, is in staat zijn om te helpen. Maar weet je hoe je moet handelen in zo'n noodsituatie? Dit is waar de Reanimatie AED kind herhaling cursus van Training & Advies MVM van onschatbare waarde blijkt te zijn.

De cursus begint met het aanleren van de basisprincipes van reanimatie bij kinderen. Je leert hoe je effectief borstcompressies kunt geven en hoe je de luchtweg van het kind vrijmaakt, zodat er voldoende zuurstof naar de vitale organen stroomt. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op het correct gebruik van een AED. Een AED is een draagbaar apparaat dat helpt bij het opwekken van een normaal hartritme bij een persoon die een hartstilstand heeft. Het is van cruciaal belang om te leren hoe je dit apparaat op de juiste manier toepast, omdat elke seconde telt bij een levensbedreigende situatie.

Wat deze cursus echt bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor iedereen. Of je nu een ouder bent, een leerkracht, een oppas of gewoon geïnteresseerd bent in het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van reanimatie, deze cursus biedt de broodnodige training. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet, de ervaren instructeurs van Training & Advies MVM zullen je begeleiden en zorgen voor een veilige leeromgeving.

Het belang van deze cursus kan niet genoeg benadrukt worden. Een snelle en competente reactie op een noodsituatie kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Door het volgen van de Reanimatie AED kind herhaling cursus ben je in staat om adequaat te reageren op een hartstilstand bij een kind en de juiste handelingen uit te voeren totdat professionele hulp arriveert.

Dus, of je nu een ouder bent die gemoedsrust wil hebben als het gaat om de veiligheid van je kind, of een zorgzame burger die anderen wil kunnen helpen in een noodsituatie, de Reanimatie AED kind herhaling cursus van Training & Advies MVM is absoluut van onschatbare waarde. Het is een investering in kennis en vaardigheden die levens kan redden. Aarzel niet om je vandaag nog aan te melden en maak een verschil in de wereld van reanimatie.

Tijdens deze cursus leer u: Reanimatie AED kind herhaling.

Vandaar uit wordt gekeken of u competent bent op de onderdelen:

 • Herkennen van een Circulatiestilstand

 • Basale kinder Reanimeren - AED

 • Omgaan met AED

 • Verslikking en Verstikking

 • Stabiele zijligging

U wordt beoordeeld op praktisch als op theoretisch beheersing.
Als u de herhalingscursus goed doorlopen heeft ontvangt u een verlenging op uw diploma.
 • Cursusduur: 1 dagdeel

 • Vooropleiding: een geld PBLS diploma

 • Volgens lesstof Basale reanimatie van baby’s en kinderen incl de AED

 • Groepsgrootte: min. 3 max.6 personen

 • Geldigheid: diploma is 1 jaar geldig waarna jaarlijks herhaling

Wij verzorgen reanimatie opleiding voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding van reanimatie. 
 
Een reanimatie AED kind herhaling van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant en omstreken.
Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over reanimatie te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Ontruimingsoefening op locatie

  Ontruimingsoefening

  Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

  Heeft Training & Advies MVM 
  een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
  Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
  en BHV- plan doorgenomen
  Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
  Daarna eindevaluatie met tips en tops.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen