Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Reanimatie AED herhaling cursus

Hoe lang
2.5 uur
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

Reanimatie AED herhaling cursus

Training & Advies MVM is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige trainingen en advies op verschillende gebieden. Eén van hun meest populaire cursussen is de Reanimatie AED herhaling.

De Reanimatie AED herhaling is een essentiële cursus die levens kan redden. Het behandelt de vaardigheden en kennis die nodig zijn om adequaat en effectief te reageren in noodsituaties zoals hartstilstand. De cursus is bedoeld voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor leken die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun kennis op dit gebied.

Tijdens de cursus worden de deelnemers getraind in belangrijke aspecten van de reanimatieprocedure, zoals het herkennen van een hartstilstand, het toepassen van borstcompressies en het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator). De instructeurs van Training & Advies MVM zijn gekwalificeerd en hebben ruime ervaring op het gebied van reanimatie. Ze zorgen ervoor dat de cursisten de juiste technieken en procedures leren en in staat zijn om in noodsituaties adequaat te handelen.

Eén van de voordelen van het volgen van de Reanimatie AED herhaling bij Training & Advies MVM is de praktische benadering van de cursus. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden in een realistische omgeving te oefenen, waardoor ze vertrouwen opbouwen en beter voorbereid zijn om in noodsituaties te reageren. Bovendien worden de cursussen regelmatig bijgewerkt volgens de nieuwste richtlijnen, zodat de deelnemers altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van reanimatie.

Naast de Reanimatie AED herhaling biedt Training & Advies MVM ook andere cursussen aan, zoals Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en brandveiligheidstrainingen. Ze streven ernaar om op maat gemaakte trainingen aan te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun klanten.

Kortom, de Reanimatie AED herhaling cursus van Training & Advies MVM is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden op het gebied van reanimatie wil vergroten. Met ervaren instructeurs en praktijkgerichte benadering zorgt het bedrijf ervoor dat de deelnemers goed voorbereid zijn om te handelen in noodsituaties. Neem contact op met Training & Advies MVM voor meer informatie over hun cursusaanbod en planning.

 • Herkennen van een Circulatiestilstand

 • Basale Reanimeren AED

 • Omgaan met AED

 • Verslikking en Verstikking 

 • Stabiele zijligging

U wordt beoordeeld op praktisch als op theoretisch beheersing.
Als u de cursus goed doorlopen heeft ontvangt u een verlenging op uw diploma.
 • Cursusduur: 2.5 uur

 • Vooropleiding: een geldig BLS diploma

 • Volgens lesstof Basale reanimatie incl de AED

 • Groepsgrootte: min. 3 max.6 personen

 • Geldigheid: diploma is 1 jaar geldig, waarna jaarlijks herhaling

Wij verzorgen reanimatie opleiding voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding van reanimatie. 
 
Een reanimatie cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. 
Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over reanimatie te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Gastouderbureau

  Herhaling kinder-EHBO cursus gegeven
  Bij deze bedrijf: 

  Gastouderbureau

  Training & Advies MVM heeft een
  Herhaling kinder-EHBO training gegeven met 10 cursisten.
  overdag In een dagdeel.
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Ziektebeelden, verwondingen behandeld,
  Met vragen en opdrachten natuurlijk
  En waar je moet opletten al je gastouder bent.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen