Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Reanimatie AED basis cursus

Hoe lang
1 dagdeel
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

Reanimatie Cursus Eindhoven

Training & Advies MVM is een bedrijf dat trainingen verzorgt op het gebied van reanimatie en AED-gebruik. Of het nu gaat om bedrijven, scholen of particulieren, bij Training & Advies MVM ben je aan het juiste adres voor een volledige en gedegen reanimatiecursus.

De reanimatiecursussen die door Training & Advies MVM worden gegeven, zijn gericht op het aanleren van levensreddende vaardigheden, zoals het uitvoeren van hartmassage en het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator). Deze vaardigheden zijn van cruciaal belang in noodsituaties en kunnen het verschil maken tussen leven en dood.

Tijdens de cursus wordt er veel aandacht besteed aan het herkennen van een hartstilstand en hoe snel en effectief te handelen. Er wordt geleerd hoe je een slachtoffer moet benaderen, hoe je een hartmassage correct uitvoert en hoe je een AED moet gebruiken.

De trainers van Training & Advies MVM zijn deskundig en ervaren op het gebied van reanimatietechnieken en AED-gebruik. Ze zijn in staat om de cursisten op een duidelijke en begrijpelijke manier de benodigde vaardigheden aan te leren. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van moderne lesmethoden en -materialen, waardoor de cursus interessant en interactief blijft.

Als je op zoek bent naar een goede reanimatiecursus die je leert levens te redden, is Training & Advies MVM de beste keuze. Door het volgen van de cursus ben je in staat om in geval van nood snel en effectief te handelen en het verschil te maken tussen leven en dood.

Leer hoe u reanimatie uitvoert.

Als u niet zeker weet of u reanimatie moet leren, volgen hier enkele redenen waarom u dat wel zou moeten doen:

 1. Je kunt levens redden.
 2. U kunt helpen overlijden en arbeidsongeschiktheid te voorkomen.
 3. U kunt de kans op overlijden door een plotselinge hartstilstand met maar liefst 50% verkleinen.

Weet wanneer je 112 moet bellen.

Hartstilstand treedt op wanneer de elektrische activiteit in het hart stopt. Het gebeurt meestal plotseling zonder waarschuwing. In de Nederland Elke dag komen ongeveer 92 mensen met een hartinfarct in het ziekenhuis terecht. mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Ongeveer de helft van hen overleeft.

Begrijp wat er gebeurt tijdens een noodsituatie.

Tijdens een hartstilstand raakt het lichaam in shock en stopt de bloedtoevoer naar vitale organen. Dit betekent dat het zuurstofgehalte daalt en hersencellen beginnen af ​​te sterven. Als er niet binnen enkele minuten wordt gereanimeerd, neemt de overlevingskans met 50% af.

Na het volgen van reanimatie AED basis cursus. 

kunt u op een verantwoorde en correcte manier optreden bij:

 • Herkennen van een Circulatiestilstand

 • Basale Reanimeren - AED

 • Omgaan met AED

 • Verslikking en Verstikking

 • stabiele zijligging

Tijdens de gehele cursus wordt er door de instructeur gekeken of u competent ben. Er worden kleine toetsen afgenomen tijdens de opleiding.

 • Cursusduur: 1 dagdeel

 • Volgens lesstof Basale reanimatie incl de AED

 • Diploma: 1 jaar geldig, waarna elk jaar een herhaling

 • Groepsgrootte: min. 3 max. 6 personen

Een reanimatie AED basis cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant.
Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over reanimatie AED basis cursus te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Gastouderbureau

  Herhaling kinder-EHBO cursus gegeven
  Bij deze bedrijf: 

  Gastouderbureau

  Training & Advies MVM heeft een
  Herhaling kinder-EHBO training gegeven met 10 cursisten.
  overdag In een dagdeel.
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Ziektebeelden, verwondingen behandeld,
  Met vragen en opdrachten natuurlijk
  En waar je moet opletten al je gastouder bent.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen