Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Reanimatie cursus volgen in Eindhoven

Reanimatie volgen dat kan!

 

Training & Advies MVM biedt diverse trainingen aan op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Een van de aangeboden cursussen is de reanimatie cursus, die wordt gegeven in Eindhoven en omgeving.

De reanimatie cursus van Training & Advies MVM is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe hij of zij adequaat kan ingrijpen bij een hartstilstand. Tijdens de cursus worden de deelnemers opgeleid om te reanimeren en het slachtoffer te voorzien van een AED (Automatische Externe Defibrillator). Het is van groot belang dat er snel en adequaat wordt gehandeld bij een hartstilstand, om de overlevingskans van het slachtoffer zo groot mogelijk te maken.

De cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs die zelf ook werkzaam zijn als hulpverleners. Hierdoor kunnen zij deelnemers voorzien van praktische en nuttige tips en adviezen.

Bij Training & Advies MVM staat veiligheid voorop. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met moderne, goed onderhouden apparatuur en worden de cursussen gegeven in kleine groepen, waardoor er voldoende ruimte is om persoonlijke aandacht te geven aan elke deelnemer.

De reanimatie cursus van Training & Advies MVM duurt ongeveer 4 uur en kan zowel op locatie als op een van de cursuslocaties van Training & Advies MVM worden gegeven.

Kortom, als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare reanimatie cursus in Eindhoven en omgeving, dan bent u bij Training & Advies MVM aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie of om u aan te melden voor de cursus.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Basis BHV training gegeven

Basis BHV training gegeven
Bij deze bedrijf: Van der Heijden

 

Training & Advies MVM heeft een
Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
overdag In twee dagdelen
Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
met opdrachten en natuurlijk
verschillende manieren om een brandje te blussen.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen