Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

Reanimatie cursus volgen in Eindhoven

Reanimatie volgen dat kan!

Reanimatie cursus volgen in Eindhoven. Wij zijn een opleider bedrijf in Eindhoven, Training & Advies MVM. We zijn een ervaren reanimatie-AED opleider sinds 2013. We hebben professionele reanimatie trainers die in Eindhoven les geven maar ook buiten Eindhoven reanimatietrainingen geven. Voor bedrijven in Eindhoven gevestigd zijn die zich willen onderscheiden in hun branche. Komen we graag op locatie. Ons team is zeer ervaren met reanimeren-AED. Kies daarom voor een professionele reanimatie training met AED. Reanimatie volgen in Eindhoven!
Uit Eindhoven voor een vakkundig opleidingsbureau training & advies MVM. We helpen u graag met alle belangrijke stappen die nodig zijn voor goede resultaat van een reanimatie.

Reanimatie cursus volgen in Eindhoven. Bij mijn in de buurt! Training & Advies MVM is een organisatie die u maximaal en efficiënt een opleiding of training aanbiedt. Wij geven reanimatie in Eindhoven op maat zodat u meer kwaliteit krijgt. We geven gericht opleidingen zoal BHV, EHBO, Reanimatie, AED, Kinder-EHBO, VCA We kunnen overal opleidingen geven. Meestal gaat u naar een opleider toe maar wij komen naar u toe. De opdrachtgever hoeft geen rekening te houden met de administratie, planning of herhalingen, want daar houden wij rekening mee. Zo dat u daar geen omkijken naar heeft.

Wil u een vrijblijvend afspraak maken voor een opfriscursus dat kan. Stel ons de vraag, wij beantwoorden uw vraag. Of neem telefonisch contact op

Maak gerust een vrijblijvend adviesafspraak.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

BHV training op locatie

BHV op locatie
Bij deze bedrijf: Villa Vught 
 
Heeft Training & Advies MVM
een BHV training gegeven met 6 cursisten
In de avond uren voor een halve dagdeel
Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
manieren om een brandje te blussen.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen