Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Preventiemedewerker cursus volgen in Eindhoven

Een preventiemedewerker cursus volgen in Eindhoven kan een zinvolle stap zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de veiligheid en gezondheid op de werkplek. Training & Advies MVM is een erkend opleidingsinstituut dat dergelijke cursussen aanbiedt.De cursus richt zich op het verstrekken van de nodige kennis en vaardigheden die nodig zijn om als preventiemedewerker op te treden. Een preventiemedewerker heeft de verantwoordelijkheid om risico's op de werkplek te identificeren, te evalueren en te verminderen, evenals het bevorderen van een gezonde werkomgeving.Tijdens de cursus leert u over verschillende aspecten van veiligheid en gezondheid op het werk, zoals het herkennen van mogelijke gevaren, het uitvoeren van veiligheidsinspecties en het opstellen van noodplannen. U wordt ook geïnformeerd over de wettelijke vereisten en regelgeving met betrekking tot arbeidsomstandigheden.Training & Advies MVM biedt cursusmaterialen die u zullen begeleiden tijdens uw leerervaring. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat waarmee u kunt aantonen dat u gekwalificeerd bent als preventiemedewerker.Eindhoven is een bruisende stad met een bloeiende economie en veel bedrijven. Het is een ideale locatie om een preventiemedewerker cursus te volgen, omdat er waarschijnlijk veel mogelijkheden zijn om deze kennis en vaardigheden toe te passen in het lokale bedrijfsleven.Dus, als u geïnteresseerd bent in het bevorderen van veiligheid en gezondheid op de werkplek, kan het volgen van een preventiemedewerker cursus bij Training & Advies MVM in Eindhoven u helpen om de benodigde expertise op te doen en uw carrièremogelijkheden te vergroten.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Acute zorg

  Acute zorg

  Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

  Hebben training gekregen van Training & Advies MVM.
  Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad.
  Wat hebben ze geleerd:
  • Reanimatie + AED
  • Stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • Hemostatisch verband
  • Trauma zwachtel
  • Waar zitten de druk punten
  Dat alles wordt er op die dag gegeven.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen