Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Basis VCA cursus

Hoe lang
2 dagdelen
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

VCA Basisveiligheid cursus

Training & Advies MVM is een bedrijf dat opleidingen en trainingen aanbiedt aan individuen die behoefte hebben aan een basis VCA-certificering. Met een sterke focus op veiligheid en compliance, streeft Training & Advies MVM ernaar om deelnemers alle nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om veilige werkomstandigheden te waarborgen.

De trainingen van Training & Advies MVM zijn zorgvuldig ontworpen om deelnemers te helpen begrijpen wat de basisprincipes en vereisten zijn van de VCA-normen. Of het nu gaat om werknemers in de bouwsector, technische professionals, of anderen die werkzaam zijn in risicovolle omgevingen, Training & Advies MVM biedt passende cursussen aan om aan diverse behoeften te voldoen.

Door middel van interactieve trainingssessies en praktische oefeningen, zorgt Training & Advies MVM ervoor dat deelnemers de relevante kennis opdoen die nodig is om veilig en verantwoord te werken. Daarnaast speelt het bedrijf in op individuele leerstijlen en past het de trainingen aan om de deelnemers optimaal te ondersteunen bij het behalen van hun VCA-certificering.

Naast het verstrekken van hoogwaardige trainingen, biedt Training & Advies MVM ook uitgebreid advies aan bedrijven en individuen op het gebied van veiligheid en compliance. Hun team van experts staat klaar om de gepaste begeleiding en ondersteuning te bieden aan organisaties die hun veiligheidsprestaties willen verbeteren en aan de vereisten van de VCA-normen willen voldoen.

Met de trainingen en adviesdiensten van Training & Advies MVM kunnen individuen en bedrijven een solide basis leggen voor veiligheid en compliance. Door het behalen van een basis VCA-certificering kunnen werknemers hun professionele vaardigheden vergroten en een veilige werkomgeving bevorderen. Training & Advies MVM is de partner die personen met deze ambitie op een effectieve en deskundige manier kan ondersteunen.

De B-VCA bestaat uit:

wet- en regelgeving
het herkennen van onveilige situaties
handelingen het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Voor wie is het B-VCA examen?

Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een B-VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.
 
Waarom een B-VCA examen?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een B-VCA diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.

Hoe werkt VCA Basisveiligheid?

VCA Basisveiligheid helpt werkgevers te begrijpen wat een ongeval of bijna ongeval situatie is en hoe ze adequaat kunnen reageren. Medewerkers die een VCA-training Basisveiligheid krijgen, leren signalen van mogelijk ongeval of bijna ongeval te herkennen en passende maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze in een gevaarlijke situatie terechtkomen.

Wat houdt het B-VCA examen in?

 • Cursusduur: 2 dagdelen, excl. examen

 • Vooropleiding: Geen
 • volgens lesstof NIBHV

 • Groepsgrootte: min. 3 max. 8 personen

 • Geldigheid: 10 Jaar

Wij verzorgen VCA Basisveiligheid opleidingen voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent u met minder dan 3 personen dan kan het bij ons op locatie. Passende opleiding van de VCA Basisveiligheid.

Een VCA Basisveiligheid opleidingen van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant.

Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Hoe kan ik meer te weten komen over VCA Basisveiligheid?

Mail ons naar voor meer informatie over VCA Basisveiligheid? U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 06-50806987

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Ontruimingsoefening op locatie

  Ontruimingsoefening

  Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

  Heeft Training & Advies MVM 
  een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
  Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
  en BHV- plan doorgenomen
  Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
  Daarna eindevaluatie met tips en tops.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen