Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Opfriscursus EHBO volgen in Weert

EHBO Herhalingscursus volgen in Weert

Op verschillende locaties door heel Nederland worden opfriscursussen EHBO aangeboden. Training & Advies MVM is een bedrijf dat zich richt op het bieden van trainingen en advies aan bedrijven op het gebied van veiligheid en gezondheid. Een van hun meest populaire cursussen is de opfriscursus EHBO volgen in Weert.

De cursus is bedoeld om deelnemers de juiste vaardigheden bij te brengen om eerste hulp te verlenen en om hun kennis op te frissen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die bekwaam zijn in EHBO en die hun vaardigheden willen onderhouden. Tijdens de cursus zullen deelnemers leren over verschillende EHBO-technieken, inclusief de juiste manier van reanimeren en het toepassen van drukverbanden. Ook komen onderwerpen aan bod zoals het behandelen van wonden en het stabiliseren van botbreuken. Deze cursus is niet alleen nuttig voor mensen die in het dagelijks leven eerste hulp verlenen, maar ook voor mensen die werken in omgevingen met potentiële gevaren, zoals bouwvakkers of chauffeurs. Training & Advies MVM benadrukt dat het belangrijk is om te weten wat je moet doen in geval van een noodgeval om niet alleen de veiligheid van anderen te waarborgen, maar ook om zelfverzekerd te handelen als een noodgeval zich voordoet. Al met al is de opfriscursus EHBO in Weert een uitstekende manier om je vaardigheden bij te werken en om klaar te zijn om eerste hulp te verlenen wanneer dat nodig is. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je contact opnemen met Training & Advies MVM voor meer informatie.

In deze cursus leer je omgaan met veelvoorkomende blessures en ziektes.

Overweeg ook om een opfriscursus EHBO te volgen als je in een baan werkt waarbij je in een noodsituatie terecht kunt komen. Als u zich niet op uw gemak voelt om kleine verwondingen zelf te behandelen, moet u hulp zoeken bij een getrainde professional. Heeft u een EHBO diploma, dan raden wij u aan om deze jaarlijks te herhalen. U zult merken dat de EHBO stof is weg gezakt en tijdens een EBHO herhalingscursus komt alles weer terug. Ook krijgt u de nieuwste richtlijnen en veranderingen tijden een herhaling te horen. Ook wordt er gekeken of u nog competent bent voor het AED-apparaat en de reanimatie.

Wat is eerste hulp?

Eerste hulp wordt gedefinieerd als "de eerste zorg die wordt verleend aan slachtoffers van letsel of ziekte totdat verdere behandeling door een gekwalificeerde arts mogelijk is." Het omvat acties zoals het aanbrengen van ijs, het stabiliseren van gebroken botten, het beheersen van bloedingen en het toedienen van reanimatie.

Wanneer medische hulp inroepen?

Als u denkt dat u medische hulp nodig heeft, bel dan onmiddellijk 112. U moet ook medische hulp inroepen als slachtoffer onwel voelt, zelfs als u niet zeker weet of behandeling nodig heeft.


Voor de EHBO herhalingscursus kunt u naast de vaste stof ook ideeën aandragen die passen in uw organisatie. Op dit onderdeel zal dan gericht les gegeven worden, volgends de richtlijnen vanuit het Oranje Kruis boek.

Als u de cursus goed doorlopen heeft ontvangt u een verlenging op uw EHBO-diploma.

• Cursusduur: 2 dagdelen
• Vooropleiding: een geldig EHBO diploma
• Examen: volgens les stof Oranje Kruis boek
• Groepsgrootte: min. 3 max.12 personen
• Geldigheid: het EHBO-basis diploma is 2 jaar geldig, waarna jaarlijks 1 herhaling
 
Wij verzorgen EHBO herhalingscursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. Bent met minder dan 3 personen dan gaan we in overleg met u een locatie bekijken en bespreken passende opleiding van de EHBO.
Een EHBO herhalingscursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over EHBO herhalingscursus te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Acute zorg

Acute zorg

Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

Hebben training gekregen van Training & Advies MVM
Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad
Wat hebben ze geleerd
  • reanimatie + AED
  • stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • hemostatisch verband
  • trauma zwachtel
  • waar zitten de druk punten
Dat alles wordt er op die dag gegeven.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen