Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Omgaan met agressie-geweld Eindhoven

Agressie | geweld | weerbaarheid 

 

Training & Advies MVM is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van opleidingen op het gebied van omgaan met agressie, geweld en weerbaarheid. Met hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij hun klanten helpen om deze vaardigheden te ontwikkelen en zeer effectief te maken in hun professionele en persoonlijke leven.

De opleidingen van Training & Advies MVM zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en evidence-based practices, zodat de cursisten de meest actuele en relevante informatie ontvangen om hun vaardigheden aan te scherpen. Deze opleidingen zijn bedoeld voor mensen in verschillende disciplines, zoals onderwijs, zorg, veiligheid en bedrijfsleven.

De opleidingen van Training & Advies MVM zijn gericht op specifieke vaardigheden en onderwerpen. Het omgaan met agressie, geweld en weerbaarheid is een belangrijk thema in hun programma's. De opleidingen zijn ontworpen om de cursisten te leren hoe ze situaties kunnen herkennen en begrijpen, en hoe ze deze effectief aan kunnen pakken.

De opleiding omgaan met agressie richt zich op het herkennen van agressief gedrag, het voorkomen van escalatie en het omgaan met agressie in verschillende situaties. Cursisten leren technieken om hun eigen veiligheid te waarborgen en hoe ze anderen kunnen beschermen.

De opleiding geweldloos communiceren is bedoeld om cursisten te leren hoe ze kunnen communiceren zonder gebruik te maken van geweld en agressie. Ze leren hoe ze hun emoties kunnen beheersen en hoe ze empathie kunnen tonen voor anderen, waardoor de communicatie soepeler verloopt.

De opleiding weerbaarheid is gericht op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden die nodig zijn om zichzelf te beschermen tegen aanvallers en andere bedreigingen. Cursisten leren verschillende technieken om hun fysieke en mentale weerbaarheid te vergroten.

Agressie training | oefenen | veel ervaring

De opleidingen van Training & Advies MVM worden gegeven door professionele instructeurs die hun kennis en ervaring hebben opgedaan tijdens hun werk in de praktijk. Zij creëren een veilige omgeving waarin cursisten kunnen leren en oefenen zonder angst voor oordeel of afwijzing.

Met de opleidingen van Training & Advies MVM kunnen cursisten hun vaardigheden op het gebied van omgaan met agressie, geweld en weerbaarheid verbeteren. Deze vaardigheden zijn niet alleen relevant voor hun professionele werk, maar ook voor hun dagelijks leven. Met hun nieuwe kennis en technieken zijn ze in staat om beter om te gaan met verschillende situaties en hun eigen veiligheid en welzijn te waarborgen.

Heeft U nog vragen over een van ons opleidingen of trainingen. Of u wild meer informatie over uw organisatie. Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Stop de bloeding

Stop de bloeding
Bij deze bedrijf: Kinderdag verblijf

Stop de bloeding training gegeven

Training & Advies MVM heeft een
Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
overdag In een dagdelen
Eerst medisch theoretisch
En natuurlijk praktijk
Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
verschillende manieren om bloeding te stoppen

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen