Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

Ik wil een EHBO opleiding volgen

Een EHBO cursus volgen

Waar kan ik EHBO opleiding volgen. u kunt bij Training & Advies MVM een EHBO cursus volgen. En je kunt overal voor gebruiken bedrijf/thuis/kantoor sportveld soms bent u de enige aanwezige persoon bij een ongeval. En u moet adequaat op treden. Wil u een goed kwalitatief EHBO opleiding volgen, dat kan Training & Advies MVM aan u leveren en komt naar u toe in Eindhoven en heel Nederland. Wij komen op locatie. Training & Advies MVM Eindhoven geeft op verschillende locaties EHBO opleiding. In uw vertrouwde omgeving. De EHBO opleiding wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Wij komen van uit Eindhoven naar u toe. Diverse oefenmaterialen bij de EHBO opleiding, deze zijn inbegrepen. Training & Advies MVM Eindhoven verzorgt ook herhaling EHBO maar ook basis EHBO opleidingen. Heeft U nog vragen over een van ons opleidingen of trainingen of u wilt meer informatie voor uw bedrijf of organisatie / instantie.

Maar als u in Eindoven woont. en u heeft geen locatie. Heeft u weer een vraag van Waar kan ik EHBO opleiding volgen in Eindhoven! het kan ook bij ons op locatie. Ook vanaf 3 personen kunt u een EHBO opleiding volgen. Heeft u nog vragen. Of neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Waar kan ik EHBO opleiding volgen.

In de provincie Noord-Brabant verzorgen wij EHBO opleidingen op locaties in Breda, Den Bosch en Helmond. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Etten-Leur, Prinsenbeek, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Gilze, Bergen op Zoom, Tilburg, en Ulvenhout.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

Stop de bloeding

Stop de bloeding
Bij deze bedrijf: Kinderdag verblijf

Stop de bloeding training gegeven

Training & Advies MVM heeft een
Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
overdag In een dagdelen
Eerst medisch theoretisch
En natuurlijk praktijk
Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
verschillende manieren om bloeding te stoppen

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen