Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Hoe lang is een BHV-certificaat geldig?

Training & Advies MVM is een training en adviesdiensten op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV). Bij BHV gaat het om de maatregelen die genomen worden om de veiligheid en gezondheid binnen een organisatie te waarborgen.

 

Een van de belangrijke aspecten van bedrijfshulpverlening is het bezit van een geldig BHV-certificaat. Dit certificaat toont aan dat een individu voldoende bekwaam is om in noodsituaties op te treden en de benodigde eerste hulp te verlenen. Het is daarom essentieel om te weten hoelang een BHV-certificaat geldig blijft.

Gemiddeld genomen is een BHV-certificaat doorgaans 1 jaar geldig. Na deze periode moet het certificaat vernieuwd worden. Dit betekent dat de houder van het certificaat een herhalingscursus moet volgen om up-to-date te blijven met betrekking tot de laatste ontwikkelingen en richtlijnen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Door regelmatig herhalingscursussen te volgen, blijft de BHV'er goed getraind en kan hij of zij onmiddellijk optreden in noodsituaties.

Bij Training & Advies MVM begrijpen ze het belang van goed opgeleide BHV'ers en bieden ze daarom hoogwaardige cursussen en trainingen aan om ervoor te zorgen dat medewerkers altijd over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Hun expertise op het gebied van training en advies zorgt ervoor dat organisaties kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen en hun veiligheidsniveau kunnen verhogen.

Kortom, Training & Advies MVM is de perfecte partner voor bedrijven die op zoek zijn naar professioneel advies en trainingen op het gebied van BHV. Hun deskundigheid en dienstverlening dragen bij aan een veilige werkomgeving voor zowel werknemers als bezoekers.

Heeft u nog vragen neem dan contact op info@bhveindhoven.nl 

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Ontruimingsoefening op locatie

Ontruimingsoefening

Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

Heeft Training & Advies MVM 
een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
en BHV- plan doorgenomen
Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
Daarna eindevaluatie met tips en tops.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij
defensie als instructeur/medisch docent.
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressietrainer, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen