Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Goedkope BHV cursus volgen in Eindhoven

Training & Advies MVM is een bedrijf dat uitstekende trainingen en adviesdiensten aanbiedt. Met een specialisatie in goedkope opleidingen en BHV-training (Bedrijfshulpverlening), staan ze bekend om hun professionele aanpak en effectieve leermethoden.

Het bedrijf begrijpt het belang van kwalitatieve trainingen en advies op het gebied van veiligheid en personeelsontwikkeling. Ze zijn toegewijd aan het leveren van trainingen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Training & Advies MVM erkent dat kosten vaak een belangrijke factor zijn bij het nemen van beslissingen over opleidingen en trainingen. Daarom bieden ze betaalbare programma's aan zonder concessies te doen aan de inhoud en het leereffect.

De BHV-trainingen van Training & Advies MVM zijn speciaal ontworpen om werknemers de nodige vaardigheden bij te brengen om adequaat te handelen tijdens noodsituaties op de werkvloer. Hierbij ligt de focus op levensreddende handelingen, brandbestrijding en het effectief evacueren van werknemers.

Waar bestaat de cursus uit!

De cursus bestaat ook uit praktische training waarin de deelnemers verschillende situaties bereiden die zich in een bedrijf kunnen voordoen. De deelnemers leren bijvoorbeeld hoe ze een brand kunnen blussen met blusmiddelen, hoe ze een evacuatie moeten uitvoeren en hoe ze verdwaalde mensen kunnen vinden.

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat waarmee ze kunnen aantonen dat ze een BHV-cursus hebben gevolgd. Na het behalen van het certificaat zijn bedrijven beter voorbereid op de mogelijke noodsituaties die zich kunnen voordoen en helpen ze hun werknemers en bezoekers veilig te houden.

Of je nu op zoek bent naar een betaalbare opleiding of een BHV-training, Training & Advies MVM is een betrouwbare partner die leerervaringen biedt tegen een redelijke prijs. Neem contact op met Training & Advies MVM voor meer informatie over hun uitgebreide trainingen en adviesdiensten.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Basis BHV training gegeven

  Basis BHV training gegeven
  Bij dit bedrijf: Van der Heijden

   

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
  overdag In twee dagdelen
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
  met opdrachten en natuurlijk
  verschillende manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen