Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Goedkope BHV cursus volgen in Eindhoven

Training & Advies MVM is een bedrijf dat kosteneffectieve trainingen aanbiedt voor bedrijven die niet veel geld hebben. Ze bieden een goedkope BHV cursus aan in Eindhoven. BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. De cursus is bedoeld om bedrijven te helpen hun risico's te beheren en de veiligheid van de werkplek voor hun medewerkers en bezoekers te waarborgen.

De training bestaat uit verschillende onderdelen. De cursus begint met een klassikale discussie over veiligheid in het algemeen en de specifieke risico's en gevaren in de bedrijfssituatie. Vervolgens worden de verschillende taken van de bedrijfshulpverlening behandeld, waaronder het opzetten van een evacuatieplan, het assisteren bij brand en het reanimeren van slachtoffers.

Waar bestaat de cursus uit!

De cursus bestaat ook uit praktische training waarin de deelnemers verschillende situaties bereiden die zich in een bedrijf kunnen voordoen. De deelnemers leren bijvoorbeeld hoe ze een brand kunnen blussen met blusmiddelen, hoe ze een evacuatie moeten uitvoeren en hoe ze verdwaalde mensen kunnen vinden.

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat waarmee ze kunnen aantonen dat ze een BHV-cursus hebben gevolgd. Na het behalen van het certificaat zijn bedrijven beter voorbereid op de mogelijke noodsituaties die zich kunnen voordoen en helpen ze hun werknemers en bezoekers veilig te houden.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Basis BHV training gegeven

Basis BHV training gegeven
Bij deze bedrijf: Van der Heijden

 

Training & Advies MVM heeft een
Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
overdag In twee dagdelen
Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
met opdrachten en natuurlijk
verschillende manieren om een brandje te blussen.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen