Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO cursus kosten in Eindhoven

Goedkope EHBO cursus volgen 

Training & Advies MVM is een organisatie die zich bezighoudt met het geven van trainingen en advies op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. De organisatie is gevestigd in Eindhoven en biedt verschillende cursussen aan, waaronder de EHBO cursus. Zowel de EHBO basis als de EHBO herhaling opleiding verzorgen wij.

Als u op zoek bent naar een goedkope EHBO cursus in Eindhoven, dan is Training & Advies MVM mogelijk een goede optie voor u. De EHBO cursus basis als herhaling die deze organisatie aanbiedt, is bedoeld om u de benodigde kennis en vaardigheden te geven om in geval van nood eerste hulp te kunnen bieden. U leert bijvoorbeeld hoe u moet handelen bij hartfalen, shockverschijnselen en verwondingen, en hoe u reanimatie moet toepassen.

Deze cursus wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren EHBO-instructeurs, die u zullen helpen om de vereiste competenties te ontwikkelen. De cursus is niet alleen geschikt voor bedrijven en organisaties, maar ook voor individuen die hun EHBO-vaardigheden willen verbeteren.

Als u meer wilt weten over de EHBO cursus van Training & Advies MVM, kunt u hun website bezoeken of contact opnemen met Training & Advies MVM. Het is belangrijk om op te merken dat de cursusprijzen kunnen variëren, dus het is altijd een goed idee om de kosten op te vragen voordat u zich aanmeldt.

Ik hoop dat dit u helpt bij het vinden van een EHBO-cursus van Training & Advies MVM. Als u nog vragen heeft, help wij u graag verder.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Basis BHV training gegeven

Basis BHV training gegeven
Bij dit bedrijf: Van der Heijden

 

Training & Advies MVM heeft een
Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
overdag In twee dagdelen
Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
met opdrachten en natuurlijk
verschillende manieren om een brand te blussen.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen