Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO opleiding volgen in Eindhoven

EHBO cursus volgen in Eindhoven.

Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een EHBO-cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.

De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. EHBO-opleiding op uw eigen locatie. Zowel de EHBO-basis als de EHBO-herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.

Voordeel is als we bij u op locatie komen, dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw organisatie. Voor EHBO op locatie hanteren wij een minimumaantal van 3 deelnemers. Individueel EHBO-cursus kan ook, maar dan moeten er goede gekeken worden naar de locatie en kosten van de cursus.

EHBO-cursus in Eindhoven volgen? Elke maand kunt u een EHBO-cursus in Eindhoven volgen. In Eindhoven kunt u verschillende soorten EHBO-cursus volgen die we geven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld EHBO-cursus 2 dagdeel, EHBO-herhaling is maximale groep is 8 cursisten.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de EHBO-cursus 2 dagdeel zit ook inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water.

Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De EHBO cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de EHBO cursus beschikt u over een EHBO certificaat.

Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Stop de bloeding

  Stop de bloeding
  Bij dit bedrijf: Kinderdag verblijf

  Stop de bloeding training gegeven

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
  overdag In een dagdeel
  Eerst medisch theoretisch
  En natuurlijk praktijk
  Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
  verschillende manieren om bloeding te stoppen

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen