Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO cursus in Helmond volgen

EHBO cursus in Helmond volgen

EHBO cursus in Helmond volgen Bij mijn in de buurt! Training & Advies MVM is een organisatie die u maximaal en efficiënt een opleiding of training aanbiedt. Wij geven EHBO cursus zoals basis als herhaling opmaat zodat u meer kwaliteit krijgt. We geven gericht opleidingen zoal BHV, EHBO, Reanimatie, AED, Kinder-EHBO, VCA We kunnen overal opleidingen geven. Meestal gaat u naar een opleider toe maar wij komen naar u toe. De opdrachtgever hoeft geen rekening te houden met de administratie, planning of herhalingen, want daar houden wij rekening mee. Zo dat u daar geen omkijken naar heeft. 

Training & Advies MVM komt ook trainingen gegeven in Nuenen, dichtbij Eindhoven. Deze locatie in de provincie Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor deelnemers uit Den Bosch, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Breugel en Helmond.

Wil u een vrijblijvend afspraak maken voor een herhalingcursus dat kan. Stel ons de vraag, wij beantwoorden uw vraag. Of neem vrijblijvend contact op

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Ontruimingsoefening op locatie

Ontruimingsoefening

Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

Heeft Training & Advies MVM 
een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
en BHV- plan doorgenomen
Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
Daarna eindevaluatie met tips en tops.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen