Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO cursus in Helmond volgen

EHBO cursus in Helmond volgen

Training & Advies MVM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van EHBO trainingen en cursussen voor bedrijven in Helmond en omgeving. Het bedrijf werkt met een team van professionals die allemaal getraind zijn in het bieden van hoogwaardige EHBO-trainingen en cursussen die voldoen aan de nieuwste richtlijnen en normen.

De EHBO-cursussen van Training & Advies MVM zijn ontworpen om bedrijven te helpen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen ten aanzien van de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers. Het bedrijf biedt zowel basis- als aanvullende EHBO-cursussen aan, zodat bedrijven de training kunnen afstemmen op de specifieke behoeften van hun medewerkers en bedrijfsomgeving.

De basis EHBO-cursus van Training & Advies MVM is een complete en uitgebreide training die alle aspecten van de eerste hulp behandelt, zoals CPR (reanimatie), het behandelen van wonden en het omgaan met andere noodsituaties, zoals flauwvallen en een beroerte. De cursus is ideaal voor bedrijven die snel aan hun verplichting willen voldoen en hun medewerkers op een effectieve en efficiënte manier willen trainen.

Naast de basis EHBO-cursus biedt Training & Advies MVM ook aanvullende cursussen aan, zoals een Bhv-cursus (bedrijfshulpverlening) en een cursus EHBO aan kinderen. Deze cursussen zijn vooral geschikt voor bedrijven die zich willen richten op specifieke gebieden van EHBO training, bijvoorbeeld kinderdagverblijven of bouwplaatsen met hogere veiligheidsrisico's. Training & Advies MVM werkt samen met bedrijven in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, bouw en industrie. Het bedrijf biedt trainingen op maat aan die passen bij de specifieke behoeften van elke sector en helpt bedrijven om hun medewerkers op een efficiënte manier te trainen in EHBO-vaardigheden en -technieken. In het kort kan worden gezegd dat Training & Advies MVM een uitstekende keuze is voor bedrijven in Helmond en omgeving die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige EHBO-training en -cursussen. Het bedrijf biedt complete en uitgebreide trainingen aan die voldoen aan de nieuwste richtlijnen en normen en die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van bedrijven in verschillende sectoren.

Wil u een vrijblijvend afspraak maken voor een cursus dat kan. Stel ons de vraag, wij beantwoorden uw vraag. Of neem vrijblijvend contact op

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Ontruimingsoefening op locatie

Ontruimingsoefening

Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

Heeft Training & Advies MVM 
een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
en BHV- plan doorgenomen
Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
Daarna eindevaluatie met tips en tops.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij
defensie als instructeur/medisch docent.
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressietrainer, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen