Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO cursus in Eindhoven volgen

EHBO cursus.

EHBO-cursussen leren mensen hoe ze moeten reageren op noodsituaties die zich thuis, op school of op het werk kunnen voordoen. Ze behandelen ook onderwerpen als reanimatie, verstikking, brandwonden en bloedingen.

Weet wat u moet doen als iemand een verwonding heeft of zich snijdt.

Als u iemand ziet die gewond is geraakt, bel dan onmiddellijk 112. Controleer vervolgens op tekenen van leven (ademhaling, pols) en begin indien nodig met reanimatie. Als er geen ademhaling of hartslag is, begin dan met reanimeren tot de medische hulpdiensten arriveren. Of bloedverwondingen komen vaak voor na een ongeval. Ze kunnen ernstig letsel of de dood veroorzaken als ze niet worden behandeld. Om het bloeden te stoppen, oefent u directe druk uit met een schone doek of verband. Gebruik geen ijs of andere koude stoffen omdat deze de bloedstroom kunnen vertragen.

EHBO cursus in Eindhoven volgen? Elke maand is er een EHBO cursus in Eindhoven. In Eindhoven worden verschillende soorten EHBO cursussen gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld EHBO cursus 1 dag, EHBO herhaling.

Cursuslocatie in Eindhoven.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de EHBO cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch. De EHBO cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de EHBO cursus beschikt u over een officiele EHBO certificaat.

De EHBO cursussen van Training & Advies MVM worden ook gegeven in Nuenen, dichtbij Eindhoven. Deze locatie in de provincie Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor deelnemers uit Den Bosch, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Breugel en Helmond.

Om de prijs van een EHBO Cursus Eindhoven te bepalen zullen we in gesprek moeten.U kunt uw EHBO cursus door een dure opleider te verzorgen. Dan bent u al veel duurder uit voor uw EHBO cursus.Training & Advies MVM niet. Voor een EHBO cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. De cursisten hoeven niet weg. Ze staan niet in de file geen reis kosten.

Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw bedrijf. We leggen u het graag uit neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Gastouderbureau

  Herhaling kinder-EHBO cursus gegeven
  Bij deze bedrijf: 

  Gastouderbureau

  Training & Advies MVM heeft een
  Herhaling kinder-EHBO training gegeven met 10 cursisten.
  overdag In een dagdeel.
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Ziektebeelden, verwondingen behandeld,
  Met vragen en opdrachten natuurlijk
  En waar je moet opletten al je gastouder bent.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen