Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Een EHBO-BHV cursus volgen in Volkel-Uden

Een EHBO cursus volgen

Training & Advies MVM is een trainingscentrum dat zich toelegt op het verstrekken van EHBO- en Bhv-cursussen in de regio Uden, Volkel en omgeving. Met een schat aan ervaring en deskundigheid op het gebied van noodhulp en veiligheidstraining, leidt Training & Advies MVM individuen en bedrijven op om effectief te reageren in noodsituaties.

De EHBO-cursussen van Training & Advies MVM zijn ontworpen om deelnemers te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om eerste hulp te verlenen in verschillende scenario's, variërend van kleine verwondingen tot levensbedreigende situaties. Door praktijkgerichte trainingen aan te bieden, kunnen cursisten hun zelfvertrouwen vergroten en adequaat handelen wanneer zich een noodgeval voordoet.

Een BHV cursus volgen

Wat BHV (Bedrijfshulpverlening) betreft, rust Training & Advies MVM deelnemers uit met essentiële vaardigheden om te reageren op noodsituaties binnen een bedrijfsomgeving. Van brandbestrijding tot evacuatieprocedures, de bhv-cursussen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende organisaties en industrieën.

Dankzij de instructeurs van Training & Advies MVM krijgen cursisten niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische training die hen voorbereidt om doeltreffend op te treden in stressvolle situaties. De trainingen worden gehouden op locaties in Uden, Volkel en omliggende gebieden, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor bedrijven en particulieren in de regio.

Kortom, Training & Advies MVM is de ideale partner voor diegenen die streven naar een hoog niveau van competentie en paraatheid op het gebied van EHBO en BHV. Met hun toewijding aan kwaliteitstraining spelen ze een cruciale rol in het vergroten van de veiligheid en het welzijn van individuen en gemeenschappen in de regio.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Stop de bloeding

  Stop de bloeding
  Bij dit bedrijf: Kinderdag verblijf

  Stop de bloeding training gegeven

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
  overdag In een dagdeel
  Eerst medisch theoretisch
  En natuurlijk praktijk
  Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
  verschillende manieren om bloeding te stoppen

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen