Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Een BHV-EHBO cursus volgen in Eindhoven

Waar kan ik een BHV-EHBO cursus volgen in Eindhoven

In het huidige bedrijfsklimaat is het van cruciaal belang dat bedrijven en zelfstandige professionals zich bewust zijn van het belang van veiligheid en eerstehulpvaardigheden. Gelukkig biedt Training & Advies MVM, een vooraanstaand opleidingsinstituut, speciaal op maat gemaakte BHV (bedrijfshulpverlening) en EHBO (eerstehulp bij ongevallen) cursussen aan om uw vaardigheden te versterken en uw veiligheidskennis te vergroten.

De BHV-cursussen van Training & Advies MVM zijn bedoeld om bedrijven en zelfstandige professionals op te leiden tot bekwaam en doeltreffend personeel in geval van nood. Deze trainingen omvatten onderwerpen als brandbestrijding, levensreddende handelingen, communicatie tijdens noodsituaties en evacuatieprocedures. Met behulp van realistische scenario's en praktische oefeningen zorgt Training & Advies MVM ervoor dat de deelnemers zelfverzekerd en vakkundig kunnen handelen in noodsituaties.

Daarnaast biedt Training & Advies MVM EHBO-cursussen aan, die essentiële kennis en vaardigheden bieden om snel en adequaat te kunnen handelen bij ongevallen. Deze cursussen behandelen onderwerpen zoals reanimatie, het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED), verbandtechnieken en het omgaan met verschillende soorten verwondingen. Door deel te nemen aan deze EHBO-cursussen, vergroot u niet alleen uw eigen persoonlijke veiligheid, maar kunt u ook anderen in geval van nood van dienst zijn.

Wat de cursussen van Training & Advies MVM uniek maakt, is de focus op praktische toepasbaarheid en individuele begeleiding. De ervaren instructeurs van het opleidingsinstituut zorgen voor een interactieve leeromgeving waarbij de deelnemers de opgedane kennis direct in de praktijk kunnen brengen. Bovendien worden de cursussen aangepast aan het werkveld en de specifieke behoeften van elke deelnemer, of u nu een bedrijfseigenaar, ZZP'er of werknemer bent.

Door een BHV- of EHBO-cursus te volgen bij Training & Advies MVM, investeert u niet alleen in uw eigen competenties, maar ook in de veiligheid van uw bedrijf, collega's en klanten. Bovendien kan het behalen van een certificaat in bedrijfshulpverlening of EHBO uw professionele profiel versterken en u een voorsprong geven op de concurrentie.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Training & Advies MVM en ontdek hoe u uw vaardigheden kunt vergroten en uw bedrijf veiliger kunt maken door middel van hun uitgebreide BHV- en EHBO-cursusaanbod.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Ontruimingsoefening op locatie

  Ontruimingsoefening

  Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

  Heeft Training & Advies MVM 
  een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
  Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
  en BHV- plan doorgenomen
  Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
  Daarna eindevaluatie met tips en tops.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen