Cursus agressie en weerbaarheid Eindhoven

Cursus agressie en weerbaarheid Eindhoven

Agressie en weerbaarheid.

Voor medewerkers die tijdens hun werk te maken hebben met lastig, onbeschoft en agressief gedrag. Van het openbaar vervoer, woningcorporaties en winkelpersoneel tot een verziekte sfeer binnen een afdeling zelf.
 
In aanraking komen met agressief gedrag tijdens het werk kan heel beangstigend zijn. Niet alleen wordt jouw gevoel van veiligheid aangetast, ook kan jouw eigen manier van reageren teleurstelling en ontevredenheid oproepen.
 
Hoe je reageert op agressie is bepalend voor het al dan niet escaleren van de situatie. Als jij je hard en stug opstelt tegenover de andere partij kan de boosheid toenemen, terwijl inleven in en meeveren met de andere partij de boosheid kan laten afnemen. Het tegenstrijdige hiervan is dat jij inhoudelijk stelling moet nemen tegenover de andere partij, maar tegelijkertijd inlevingsvermogen moet tonen.
 

Agressie training | oefenen | veel ervaring

Door training, oefening en veel ervaring word je echter steeds vaardiger in het deëscaleren van een moeilijke situatie.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft U nog vragen over een van ons opleidingen of trainingen. Of u wild meer informatie over uw organisatie. Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om te beantwoorden.