Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV ploegleider herhaling cursus

Hoe lang
2 dagdelen
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

BHV ploegleider functie

Welkom bij Training & Advies MVM, wij zijn een opleiding bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende medische en brand opleidingen. Ons opleidingsvariatie kunnen we in verschillende categorieën verdelen.

In deze cursus leer je hoe je een ploegleider BHV wordt. Het bevat informatie over de verschillende soorten noodsituaties die zich voordoen in onze gemeenschappen, hoe u op die noodsituaties kunt reageren en hoe u anderen kunt trainen om u te helpen.

Je leert hoe je een BHV ploeg leidt tijdens een noodsituatie, inclusief hoe je met stress omgaat, effectief communiceert met anderen en meer.

Naast het leren leiden van een team, leer je ook hoe je jezelf fysiek en mentaal kunt voorbereiden voordat je op een noodsituatie reageert. U leert hoe u potentiële gevaren en risico's kunt identificeren en hoe u effectieve reacties op verschillende situaties kunt plannen en uitvoeren.

Om uw taken als BHV ploegleider optimaal uit te kunnen voeren, dient u jaarlijks een BHV ploegleider herhaling cursus te volgen. BHV ploegleider is een verantwoordelijke taak waarbij het belangrijk is om vaardigheden en theorie regelmatig op te frissen. De BHV Ploegleider Herhaling cursus is bestemd voor iedereen die de geldigheid van Diploma Ploegleider BHV wil behouden. Een BHV Ploegleider dient in het bezit te zijn van zowel een geldig diploma BHV, als een diploma BHV Ploegleider.

Inhoud: BHV ploegleider herhaling cursus

 • Wat is een BHV-team;

 • Hoe werken BHV-teams;

 • Wat doet een teamleider BHV;

 • BHV-teams aansturen;

 • het organiseren van een ontruimingsoefeningen;

 • eenduidig en helder communiceren met en zonder portofoon;

 • controleren en beheren van de BHV-middelen.
   

Inhoud van cursus:

Wij verzorgen BHV ploeleider herhaling cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding BHV ploeleider herhaling cursus.

 • 2 dagdelen theorie en praktijk

 • Cursusduur: 2 dagdelen,

 • Diploma: 1 jaar geldig, waarna elk jaar een herhaling

 • Groepsgrootte: min. 3, max.8 personen

In deze cursus leert u hoe u een BHV-team leidt, inclusief hoe u anderen traint, wat u van uw teamleden kunt verwachten en meer.

Hiermee voldoet u aan de hoofdtaken van een BHV-Ploegleider 
 
De BHV-ploegleider herhaling cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over BHV ploegleider te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie
  Bij dit bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen