Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV-training voor bedrijven in Weer

BHV opleiding volgen in Weert.

Bent u op zoek naar een BHV-cursus in Weert, Training & Advies MVM geeft BHV-trainingen in Weert en omstreken.
Wij zijn een gespecialiseerd BHV opleidersbedrijf. Wij zijn in Eindhoven gevestigd wij geven BHV-opleidingen op ons locatie maar we komen ook naar uw locatie.

De BHV training is bedoeld om medewerkers te leren hoe ze moeten reageren in geval van een noodsituatie. Het behandelt onderwerpen als brandveiligheid, eerste hulp, evacuatieplannen en andere belangrijke informatie die iedereen veilig zal houden.

Weet wat u moet doen in geval van nood.

Elk bedrijf zou een rampenplan moeten ontwikkelen. Dit plan moet alle aspecten van het bedrijf omvatten, inclusief de locatie waar het bedrijf is gevestigd, het aantal werknemers op elke locatie en het soort noodsituaties dat zich kan voordoen.

Train medewerkers in het omgaan met calamiteiten.

Een goed ontwikkeld rampenplan helpt ervoor te zorgen dat medewerkers weten wat ze moeten doen als er zich een calamiteit voordoet. Medewerkers die getraind zijn in noodprocedures zullen sneller en efficiënter kunnen reageren dan medewerkers die dat niet zijn.

Oefen oefeningen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn rol kent.

Een goed rampenplan vereist dat medewerkers regelmatig oefenen met reageren op noodsituaties. Dit zorgt ervoor dat iedereen weet wat te doen als zich een noodsituatie voordoet. Door regelmatig oefeningen voor noodhulp te oefenen, kunnen werknemers eventuele problemen identificeren voordat ze serieus worden.

Waarom heeft u BHV nodig?

U bent als organisatie wettelijk verplicht om 1 of meerdere BHV’ers op de werkvloer te hebben, of u nu een groot of kleine organisatie bent. Wij geven trainingen die u nodig heeft dat in uw organisatie past. Daarnaast leveren we alle diensten die bijdragen aan een succesvolle BHV-opleidingen. Maak een vrijblijvende advies afspraak en begin met een voorsprong! Passende BHV-cursus geven wij in heel Brabant en omstreken.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Acute zorg

Acute zorg

Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

Hebben training gekregen van Training & Advies MVM
Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad
Wat hebben ze geleerd
  • reanimatie + AED
  • stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • hemostatisch verband
  • trauma zwachtel
  • waar zitten de druk punten
Dat alles wordt er op die dag gegeven.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen