Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV Eindhoven in één dag

hoe u in slechts 1 dag een BHV-er kunt worden?

Training & Advies MVM. Dit bedrijf biedt BHV (bedrijfshulpverlening) trainingen aan in Eindhoven, die in slechts één dag kunnen worden voltooid.

BHV is van essentieel belang voor elk bedrijf of organisatie, omdat het de veiligheid van werknemers bevordert. Training & Advies MVM begrijpt dit en biedt daarom toegankelijke, hoogwaardige cursussen aan om BHV-certificaten te behalen.

De BHV-training is intensief, maar biedt alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om noodsituaties effectief aan te pakken. Dit omvat alles van het behandelen van gewonden tot het evacueren van het gebouw en het beheersen van een brand. De training wordt gegeven door ervaren trainers, die beschikken over de juiste certificaten en kwalificaties.

De BHV-training van Training & Advies MVM is uitstekend geschikt voor organisaties die hun medewerkers snel en efficiënt willen opleiden. Het kan ook een vereiste zijn voor bepaalde bedrijven om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en voorschriften.

In slechts één dag biedt Training & Advies MVM alle vereiste vaardigheden en kennis om de medewerkers van een organisatie op te leiden op het gebied van BHV. Het bedrijf heeft dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om BHV-trainingen en advies.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Ontruimingsoefening op locatie

Ontruimingsoefening

Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

Heeft Training & Advies MVM 
een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
en BHV- plan doorgenomen
Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
Daarna eindevaluatie met tips en tops.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen