Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV Eindhoven in één dag

hoe u in slechts 1 dag een BHV-er kunt worden?

Training & Advies MVM is een bedrijf dat zich richt op het verzorgen van verschillende trainingen en advisering op het gebied van veiligheid en gezondheid. Eén van de trainingen die zij aanbieden is de BHV (bedrijfshulpverlening) cursus, die in één dag in Eindhoven wordt gegeven.

Tijdens deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om op de juiste manier te handelen tijdens een noodsituatie op de werkvloer. Denk hierbij aan het verlenen van eerste hulp en het beperken van schade bij brand. Ook leer je hoe je op een effectieve manier samenwerkt met andere BHV’ers en externe hulpdiensten.

De cursus begint ’s ochtends om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van verschillende leermethodes zoals theorie en praktijk. Zo wordt de cursus niet alleen leerzaam, maar ook leuk en interactief.

Tijdens de praktijkoefeningen leer je bijvoorbeeld hoe je veilig een brand kunt blussen met een brandblusser en hoe je een slachtoffer kunt behandelen met behulp van een EHBO-kit. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat er van je wordt verwacht in geval van nood.

Daarnaast is Training & Advies MVM een erkend opleidingsinstituut. Dit betekent dat de BHV-cursus die zij geven voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld zijn aan bedrijfshulpverlening. Zo ben je na het volgen van de cursus volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op dit gebied.

Al met al is de BHV-cursus van Training & Advies MVM een perfecte keuze voor bedrijven die hun medewerkers willen voorbereiden op noodsituaties op de werkvloer. De cursus geeft je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om snel en effectief te handelen bij een noodsituatie. En dat alles in één dag in Eindhoven!

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Stop de bloeding

  Stop de bloeding
  Bij dit bedrijf: Kinderdag verblijf

  Stop de bloeding training gegeven

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
  overdag In een dagdeel
  Eerst medisch theoretisch
  En natuurlijk praktijk
  Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
  verschillende manieren om bloeding te stoppen

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen