Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV cursus volgen in Venlo

Bedrijfshulpverlening cursus in Venlo

De eerste stap bij de voorbereiding op een noodsituatie is weten wat u moet doen. Deze cursus leert u hoe u kunt reageren op verschillende situaties die zich thuis, onderweg of op bedrijf kunnen voordoen.

Wíj zijn een BHV opleiders bedrijf bij uitstek voor organisaties in Venlo en rondom Venlo gevestigd zijn. Die op zoek zijn naar professionele BHV-opleider zoals Training & Advies MVM. Wij zijn een transparantie, flexibiliteit en service biedende opleidingscentrum. Wil u dat uw bedrijf veilig en correct op kan treden voor ongewenste ongevallen of brandjes. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

E.H.B.O.

U leert hoe u veelvoorkomende verwondingen en ziekten, zoals snijwonden, brandwonden, verstuikingen en gebroken botten, kunt herkennen en behandelen. Ook leer je hoe je reanimatie toedient en een automatische externe defibrillator (AED) gebruikt. 

Reanimatie is een essentiële vaardigheid die elke volwassene zou moeten leren. Het leert mensen hoe ze reanimatie (CPR) moeten uitvoeren, waarbij borstcompressies worden uitgevoerd en mond op mond van een slachtoffer wordt ingeademd.

Elke maand is er een BHV-cursus in Venlo te volgen. In Venlo worden verschillende soorten BHV / E.H.B.O cursussen gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Zowel BHV basis cursus als BHV herhaling cursus.

Brandveiligheid

In onze vestiging in Venlo bieden wij brandveiligheidstrainingen aan. Deze cursussen behandelen onderwerpen als EHBO, brandblussers en vluchtroutes. Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven Venlo. Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Basis BHV training gegeven

Basis BHV training gegeven
Bij deze bedrijf: Van der Heijden

 

Training & Advies MVM heeft een
Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
overdag In twee dagdelen
Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
met opdrachten en natuurlijk
verschillende manieren om een brandje te blussen.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen