Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV cursus op uw eigen locatie

Bedrijfshulpverlening opleiding in eigen omgeving

Training & Advies MVM is een betrouwbare bron voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar professionele training en advies op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV). Ons diensten omvatten onder andere BHV-training en -cursussen op locatie, zodat bedrijven het belangrijke werk van BHV kunnen integreren in hun bedrijfsactiviteiten.

De BHV-trainingen en -cursussen van Training & Advies MVM zijn op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van elk bedrijf. De trainer komt naar uw locatie om praktijkgerichte instructies te geven, waarbij hij/zij rekening houdt met de specifieke risico's en uitdagingen van de bedrijfslocatie. Zo worden de BHV-vaardigheden van uw medewerkers effectief bijgeschaafd en zijn zij in staat om snel en effectief te handelen in geval van een noodgeval.

Het team van Training & Advies MVM heeft jarenlange ervaring in het trainen van medewerkers op het gebied van BHV. Zij begrijpen het belang van een praktijkgerichte aanpak waarbij realistische scenario's worden nagebootst om de kennis en vaardigheden van de medewerkers te testen. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf of organisatie adequaat is voorbereid op een noodsituatie en de juiste maatregelen kan nemen om de veiligheid van de medewerkers en klanten te waarborgen.

De BHV-trainingen en -cursussen van Training & Advies MVM richten zich op verschillende aspecten van bedrijfshulpverlening, waaronder EHBO, reanimatie, blussen van branden en ontruimingen. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de communicatie en coördinatie tussen de BHV-medewerkers, zodat zij als team kunnen optreden in geval van een noodsituatie.

Kortom, Training & Advies MVM is de juiste partner voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en praktijkgerichte BHV-trainingen en -cursussen op maat. Ons expertise en toewijding helpen bedrijven om hun BHV-prestaties te verbeteren en hun medewerkers adequaat voor te bereiden op noodsituaties. Neem vandaag nog contact op met Training & Advies MVM om te ontdekken hoe zij uw bedrijf kunnen helpen.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Stop de bloeding

Stop de bloeding
Bij deze bedrijf: Kinderdag verblijf

Stop de bloeding training gegeven

Training & Advies MVM heeft een
Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
overdag In een dagdelen
Eerst medisch theoretisch
En natuurlijk praktijk
Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
verschillende manieren om bloeding te stoppen

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen