Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

BHV cursus op uw eigen locatie

Bedrijfshulpverlening opleiding in eigen omgeving

Bent u op zoek naar een BHV cursus in rond om Eindhoven, Training & Advies MVM geeft BHV trainingen in Eindhoven en omstreken.

Deze cursus leert uw medewerkers hoe ze moeten reageren in geval van nood. Het bevat informatie over eerste hulp, reanimatie, brandveiligheid en andere belangrijke onderwerpen.

Wij zijn een gespecialiseerd BHV opleidersbedrijf. Wij zijn in Eindhoven gevestigd wij geven BHV opleidingen op ons locatie maar we komen ook naar uw locatie.

De les vindt plaats op je eigen locatie.

Wij bieden onze trainingen op uw eigen locatie aan, zodat u ervoor kunt zorgen dat iedereen precies weet wat te doen bij een calamiteit.

Over het algemeen gaat u naar een opleider toe, maar wij komen naar u toe! Eindhoven en omgeving. Geen reistijd en reiskosten je hoeft niet in de file te staan en geen tijdverspilling voor u medewerkers. Een opleiding in uw eigen vertrouwde omgeving, In Eindhoven en omgeving. De bedrijfshulpverlening of een ander opleiding kan desgewenst worden toegespitst op uw (bedrijf)situatie, Instantie, Organisatie. Of zelfs een sportvereniging.

Dit is een geweldige kans voor uw medewerkers om te leren over hun verantwoordelijkheden tijdens een noodsituatie. Naast het leren reageren op noodsituaties, leren we ze ook hoe ze moeten omgaan met situaties zoals brandoefeningen, overstromingen, tornado's, enz.

Ben ik verplicht om BHV te hebben!

U bent als organisatie wettelijk verplicht om 1 of meerdere BHV’ers op de werkvloer te hebben, of u nu een groot of kleine organisatie bent.  Wij geven trainingen die u nodig heeft dat in uw organisatie past. Daarnaast leveren we alle diensten die bijdragen aan een succesvolle BHV cursus. Maak een vrijblijvende advies afspraak en begin met een voorsprong!  Passende BHV opleiding geven wij in heel Brabant.

Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

Acute zorg

Acute zorg

Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

Hebben training gekregen van Training & Advies MVM
Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad
Wat hebben ze geleerd
  • reanimatie + AED
  • stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • hemostatisch verband
  • trauma zwachtel
  • waar zitten de druk punten
Dat alles wordt er op die dag gegeven.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen